Αγαπητοί μας φίλοι & φίλες,

Συνεχίζοντας την δημιουργική μας πορεία και πιστεύοντας στην ομορφιά της ζωής, με υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε τη νέα μας σελίδα στο Internet.

Ευχαριστώντας όλα τα μέλη που στήριξαν και στηρίζουν την πορεία της ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ εδώ και 31 χρόνια, καλούμε και εσάς να μας δείξετε εμπιστοσύνη και να αδράξετε την ευκαιρία.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί κοιτώντας κατάματα με θάρρος και αποφασιστικότητα τον προορισμό μας και υπερπηδώντας τα εμπόδια, σίγουρα θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, μπορείτε να εργαστείτε από το χώρο σας, να προσαρμόσετε το δικό σας ωράριο, εκμεταλλευόμενος την τάση της αγοράς, την τεχνολογία, αλλά και τις δυνατότητές που σας

προσφέρει η δικτύωση. Εκεί που οι άνθρωποι ψάχνουν για ένα μισθό, κάποιοι φτιάχνουν επιτυχημένα δίκτυα πωλήσεων. Ήδη χιλιάδες ανθρώπων σε όλο την Ελλάδα ανήκουν στην επιχειρηματική οικογένεια της ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ (TEOMLM)

Θέλοντας να προσθέσω την προσωπική μου εμπειρία στο χώρο του δικτυακού Marketing, όπου εδώ και 25 χρόνια στην Ελλάδα εκπαιδεύω χιλιάδες ανθρώπους και τους δείχνω το πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Σας καλώ και εσάς να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές ευκαιρίες της ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ (TEOMLM) όπως κάνουν χιλιάδες συνεργάτες μας και να απολαύσετε χωρίς συμβιβασμούς, την ποιότητα, τις αξίες, τα αγαθά και τα οφέλη που αρμόζουν στη δική σας προσωπικότητα και προσπαθεια.

Και να θυμάστε, δυο πράγματα δεν γυρίζουν πίσω, ένα βέλος που εκτοξεύθηκε και μία χαμένη ευκαιρία.

Η επιλογή και η απόφαση είναι δική σας.

Με εκτίμηση

Βασίλης Πανόπουλος

Γενικός Διευθυντής
ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ